Baixa el nombre de visitants de les Coves de l'Espluga de Francolí

La Fassina Balanyà puja un 59% durant l’estiu, la Ruta Templera es mantè i minva la Ruta Aventura

07 septiembre 2020 07:20 | Actualizado a 07 septiembre 2020 07:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els equipaments turístics municipals gestionats per l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí han fet front a un estiu totalment atípic i incert, però que malgrat tot ha permès la mobilitat del turisme de proximitat. L’Oficina de Turisme ha atès el doble de consultes de l’any passat durant els mesos de juliol i agost. S’ha passat de gestionar 858 consultes l’any 2019 a 1.616 l’any 2020. Aquest fet també es pot haver vist augmentat tenint en compte que l’Oficina de Turisme Comarcal situada a Poblet no ha estat oberta al públic.

La situació de la pandèmia estableix una sèrie de mesures de seguretat i higiene que s’han implementat en tots els equipaments turístics municipals. En el cas de les Coves de l’Espluga, en tractarse d’un espai de dimensions reduïdes i sense possibilitat de ventilació, ha calgut controlar molt els aforaments. Algunes setmanes les reserves prèvies ja estiguessin esgotades a dos dies vista. Durant l’estiu ha tingut 2.600 visitants menys.

La Fassina Balanyà augmenta un 59.13% els visitants i la Ruta Templera es mantenen. L’antiga destil·leria d’aiguardent de la Fassina Balanyà ha acollit un total de 584 visitants durant els mesos de juliol i agost, un total de 217 persones més que en el mateix període de l’any 2019. Pel que fa a la Ruta Templera i Hospitalera s’han mantingut els visitants, amb 210 persones entre els mesos de juliol i agost. Per últim, 236 persones han realitzat la Ruta Aventura de les Coves de l’Espluga, un 10% menys que l’any passat.

Comentarios
Multimedia Diari