Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Balanç positiu de la participació del Port a la fira internacional Fruit Attraction

Jornades intenses de contactes amb armadors i empreses d’exportació i importació.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Satisfacció per les diverses reunions i contactes fets aquests dies a Madrid.

Satisfacció per les diverses reunions i contactes fets aquests dies a Madrid.

Balanç més que positiu de la participació del Port de Tarragona a la fira Fruit Attraction, una completa oferta logística per al moviment, emmagatzematge i manipulació de productes hortofructícoles, que s’ha celebrat a Ifema del 18 fins avui dia 20 d’octubre. La delegació de Tarragona ha estat encapçalada pel president de l’APT, Josep Andreu, i ha aprofitat aquests dies per mantenir contactes amb armadors, empreses d’exportació i importació i operadors logístics del sector.

El Port ha estat present a la fira amb un estand dintre de l’espai de Puertos del Estado que, sota el títol de “Connecting the world to fresh food”, ha acollit 13 autoritats portuàries més.

Des del Departament Comercial s’apunta que “és molt important que estiguem presents en aquesta cita anual perquè, d’entre tots els ports espanyols, el de Tarragona juga un paper molt important en el sector fructícola. Tenim una terminal molt preparada, amb una capacitat i un pes molt important”.

Per la seva banda, Josep Andreu ha destacat “la importància d’aquestes fires amb un doble objectiu: donar suport als operadors del Port i potenciar aquest tipus de tràfic, a més de captar nous operadors i millorar els tràfics en la línia estratègica de diversificació que estem duent a terme des de fa anys”.

El Port de Tarragona és un sòlid referent internacional que ha aconseguit un progressiu posicionament en el rànquing de ports espanyols, consolidant els bons resultats tot i el context econòmic. La localització estratègica al sud d’Europa ha contribuït a reforçar les relacions internacionals, especialment en la importació de fruita, consolidant-se com a port d’entrada per a la fruita tropical a la Península Ibèrica.

Temas

Comentarios

Lea También