Ballesteros assegura que no dimitirà i creu que el seu ex cap de gabinet és innocent

L'alcalde de Tarragona ha reiterat la seva confiança amb Cuadrado i afirma que té plena seguretat que ell no té cap relació en relació a la trama de presumpta corrupció del cas Inipro

19 mayo 2017 19:27 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha defensat aquest dijous en una multitudinària roda de premsa al seu amic i ex cap de gabinet a l’Ajuntament, Gustavo Cuadrado, en relació a la seva detenció ahir dimecres en el marc de l’operació Amfiteatre (Cas Inipro). Ballesteros ha admès que no ha parlat amb ell, durant les últimes hores tot i que s’han intercanviat missatges telefònics de suport.

L’alcalde tarragoní ha reiterat la seva confiança amb Cuadrado i afirma que té plena seguretat que ell no té cap relació en relació a la trama que investiga el Jutjat d’Instrucció Número 1 de Tarragona en aquest cas de contractacions irregulars. “Crec que va ser desproporcionat tot el muntatge de la seva detenció ahir tenint en compte que la llei procedeix a salvaguardar l’honor de la persona”, ha explicat Ballesteros.

L’alcalde ha reconegut que la comissió de Justícia que aquest dimecres van entrar al departament d’informàtica de l’Ajuntament per fer un escorcoll va prendre uns 40.000 documents vinculats amb l’ex cap de gabinet.

Ballesteros ha apuntat que “tot i que podíem haver destruït els documents relacionats amb ell després de la seva marxa de l’Ajuntament (a finals d’octubre de 2015), aquests s’han mantingut als servidors mostrant una clar transparència d’aquest govern cap a la Justícia”.

Ballesteros ha acabat assegurant que no pensa dimitir tot i algunes peticions de l’oposició (especialment de la CUP) i que tampoc recolzarà cap dimissió de Cuadrado dins el seu partit. Ell és actualment el secretari de Formació de la Federació del PSC.

 

Comentarios
Multimedia Diari