Ballesteros convoca les entitats per presentar el manifest en defensa de les millores ferroviàries

El consistori donarà el tret de sortida a la campanya de recollida de signatures perquè Foment solucioni els problemes d'accessibilitat de l'actual estació de tren

ACN

Whatsapp
Imatge de la façana marítima de Tarragona, amb les vies de tren. Foto: Lluís Milián

Imatge de la façana marítima de Tarragona, amb les vies de tren. Foto: Lluís Milián

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha convocat per aquest dijous, a les sis de la tarda, a les entitats de la ciutat per donar-los a conèixer el manifest en defensa de les millores ferroviàries al municipi. La reunió se celebrarà a la sala d'actes de l'Institut Municipal d'Educació i comptarà també amb l'assistència del tinent d'alcalde de Territori, Carles Castillo. L'objectiu de la trobada és presentar el manifest que recull les demandes que es van aprovar per unanimitat dels grups municipals en el darrer ple de l'Ajuntament de Tarragona amb la voluntat que s'adhereixin el màxim d'entitats possibles. En la reunió es podrien anunciar mobilitzacions.

El consistori reivindica que es millori l'accessibilitat de l'actual estació de tren, que arribi l'alta velocitat dins la ciutat, i que es garanteixi un trajecte ràpid fins a Barcelona. Alhora demana que l'ample europeu s'aprofiti per recentralitzar el pas de tres per dins de la ciutat -a través de la fórmula del 'bypass o intercanviador-. L'alcalde ha recordat que amb el que costa un quilòmetre i mig de TGV, entre 14 i 15 milions d'euros, es solucionarien les demandes de Tarragona.

En la trobada amb les entitats d'aquest dijous, l'alcalde donarà el tret de sortida a la campanya de recollida de signatures amb la presentació del manifest. A més, l'adhesió també podrà fer-se a la pàgina web: www.tarragona.cat/manifest-millores-ferroviaries.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También