Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ballesteros demana opinió als veïns per canviar l'ordenança de civisme

L’alcalde de Tarragona convocarà a les associacions de veïns per debatre i treballar conjuntament la modificació

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imagen de archivo de actos vandálicos en la ciudad. FOTO: Pere Ferré

Imagen de archivo de actos vandálicos en la ciudad. FOTO: Pere Ferré

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha anunciat que convocarà a les associacions de veïns per debatre i treballar conjuntament la modificació i adaptació de l’Ordenança de Convivència Cívica.

L’objectiu és ser més àgils i donar una resposta més contundent davant els comportaments incívics que, darrerament, han augmentat tant en quantitat com en gravetat a la ciutat de Tarragona.

En aquest sentit, l’alcalde ha manifestat que -avui en dia- un dels problemes més importants que pateix la nostra ciutat és l’incivisme que, cada any, provoca despeses innecessàries valorades en 1,5 milions d’euros, a banda de les molèsties i incomoditats que provoca a la ciutadania en general, “que les pateix i, malgrat les molèsties, ha de conviure amb elles.

Per això, ara més que mai, cal que des de l’Ajuntament donem respostes ràpides i contundents”, remarca Ballesteros. L'alcalde ha anunciat recentment aquesta intenció del govern municipal després de la destrossa de dues estàtues a la Font del Centenari.

Temas

Comentarios

Lea También