Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ballesteros diu que els Jocs Mediterranis de l'any vinent a Tarragona seran un èxit

Ho ha dit a la inauguració de l'11a Setmana Mediterrània de Líders Econòmics–ASCAME que se celebra a la Casa Llotja del Mar de Barcelona.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Ballesteros va rebre un premi per a la ciutat de Tarragona al sopar de gala del passat dimecres.

Ballesteros va rebre un premi per a la ciutat de Tarragona al sopar de gala del passat dimecres.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha participat aquest dijous a la inauguració de l'11a Setmana Mediterrània de Líders Econòmics–ASCAME que se celebra a la Casa Llotja del Mar de Barcelona. Ballesteros ha presentat els Jocs Mediterranis 2018, que dimecres van rebre un premi durant el sopar de Gala que organitza ASCAME, la Cambra de Comerç de Barcelona, la Union for the Mediterranean (UpM) i l’Institut Europeu del Mediterrani en el marc de la MedaWeek 2017.

L’alcalde de Tarragona ha destacat el Mediterrani “com a via de comunicació d’idees, valors, creences i cultura. És símbol de creativitat i saviesa”.

Ha assegurat que els XVIII Jocs Mediterranis “seran un èxit. Entre el 22 de juny i l’1 de juliol de 2018, Tarragona -però també Catalunya i Espanya- tornaran a demostrar la capacitat d’organitzar les majors competicions esportives seguint les petjades dels Jocs Olímpics de Barcelona’92, dels que es commemora el 25è aniversari”.

Ballesteros també ha citat el volum d’inversió de les infraestructures esportives, així com la superfície que ocupa l’Anella Mediterrànea i el pressupost operatiu dels Jocs. Finalment, l’alcalde de Tarragona ha afegit que “la celebració d’aquests Jocs ens permet formar part d’un club del qual en són membres ciutats com Barcelona, Atenes, Tunísia, Split, Beirut, Mersin o Nàpols”.

La MedaWeek 2017 és una plataforma única per a la promoció de l’aliança EuroMediterrània i la integració econòmica regional.

L’objectiu de la MedaWeek és afavorir l’intercanvi entre el sector econòmic i la societat civil del Mediterrani. A més a més, és l’esdeveniment econòmic anual de referència per a la regió, reunint tant a representants governamentals i organitzacions multilaterals, com a les principals esferes empresarials del nord i sud del Mediterrani.

En definitiva, es tracta d’una plataforma única per a la promoció de l’aliança EuroMeditarrània i la integració econòmica regional.

Temas

Comentarios

Lea También