Ballesteros diu que 'vam avisar del xoc de trens'

L'alcalde de Tarragona ha dit que encara hi ha temps per reconduir-ho si el president Carles Puigdemont convoca eleccions 

21 octubre 2017 17:49 | Actualizado a 21 octubre 2017 18:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC) continúa utilitzant les xarxes per valorar la situació política actual i, en aquest cas, es desmarca de l'oposició frontal que alguns alcaldes socialistes de Catalunya han mostrat respecte l'aplicació l'article 155. Cinc hores després que el president del govern central, Mariano Rajoy, donés a conèixer les mesures necessàries per portar a terme l'article 155 de la Constitució.

Ballesteros deia  que ja "vam advertir del xoc de trens de conseqüències nefastes". Amb tot però ha dit que encara hi ha temps per "reconduir" la situació si el president Carles Puigdemont, convoca eleccions. 

Ballesteros ha reaccionat d'aquesta manera a través de Twitter -no ha volgut fer declaracions al Diari- a la proposta del Govern espanyol per a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució a Catalunya

Per la seva banda, l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i els alcaldes de Terrassa, Granollers i Castellar del Vallès han reclamat al PSC que "s'oposi frontalment" a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució anunciat aquest dissabte pel govern espanyol. En un comunicat,  Núria Parlón, Jordi Ballart, Josep Mayoral i Ignasi Giménez han expressat el seu"radical desacord i rebuig" amb la intervenció de la Generalitat de Catalunya i han recordat que els socialistes catalans sempre han treballat per "l'exercici i constant enfortiment de l'autogovern". Tots quatre adverteixen que la intervenció del Govern i el Parlament de Catalunya tindria conseqüències "irreparables".

 

Comentarios
Multimedia Diari