Ballesteros esclata: Tarragona no renunciarà a tenir una estació intermodal

L’alcalde es posiciona contra la manca de front comú en infraestructures: “No sonem com una coral, sinó com un parvulari quan surt al pati”

15 febrero 2018 10:57 | Actualizado a 15 febrero 2018 11:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha avisat aquest dijous que no renunciarà a disposar de trens d’altes prestacions ni a la construcció d’una estació intermodal a la ciutat, tal com preveuen el POUM i el Pla Parcial del Camp de Tarragona. El batlle ha defensat que Tarragona és la única capital catalana que no disposa d’aquest servei i s’ha queixat de “l’errada brutal” que va ser acceptar que l’estació del TAV s’ubiqués a Perafort.

Informació ampliada

L’alcalde s’ha mostrat disposat a fer costat a Reus en la demanda de construcció de l’estació intermodal al sud de l’Aeroport, però ha demanat tenir una visió de conjunt per no cometre els mateixos errors del passat i que cadascú “es miri només el seu melic”. En aquest sentit, Ballesteros ha fet una crida a la unitat territorial i a anar “tots a una”. “No sonem com una coral, sinó com un parvulari quan surt al pati”, ha etzibat.

Comentarios
Multimedia Diari