Ballesteros no descarta pactar amb Ciutadans

També es mostra obert a un acord amb ERC, però sempre després de les eleccions espanyoles

19 mayo 2017 22:02 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'alcalde de Tarragona, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, no ha descartat avui pactar amb Ciutadans per facilitar la governabilitat de la ciutat, tal com va fer Àngel Ros a Lleida, encara que ha precisat que no modificarà les ordenances sobre usos lingüístics, com sí va fer aquest últim.

En declaracions a TV3, Ballesteros ha deixat oberta la porta a pactar amb Ciutadans, segona força al consistori tarragoní, per ampliar la seva minoria de govern i facilitar la governabilitat de la ciutat, encara que ha descartat revisar a canvi d'aquest suport el reglament d'usos lingüístics, "acceptats per tothom", com sí va fer el també socialista Àngel Ros. "Hi ha coses que no s'han de tocar perquè afecten la convivència", ha argumentat Ballesteros, que governa en minoria i que també ha obert la possibilitat de parlar amb ERC.

En qualsevol cas, el batlle socialista només es mostraria disposat a arribar a un acord de govern amb una altra formació un cop finalitzi el periode electoral, tant a Catalunya com a Espanya, tal i com ja va assegurar en una entrevista al Diari just després de les municipals.

Quant a les relacions entre el PSC i el PSOE, l'alcalde de Tarragona ha defensat un model propi de finançament per a Catalunya, i ha expressat la seva convicció que el PSOE ho acabarà acceptant.

Comentarios
Multimedia Diari