Bany de Sant Silvestre a Tarragona

Desenes de tarragonins han acomiadat l'any amb una remullada a la platja de la Comandància

02 enero 2018 11:37 | Actualizado a 03 enero 2018 09:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El matí del 31 de desembre és senyal de tradició i Tarragona no falta a la cita amb el ja 33è Bany de Sant Silvestre a la Platja de la Comandància on ha acompanyat el bon temps i l'harmonia i germanor entre els ja habituals d'aquest ritual de l'últim matí de l'any.

Organitzat per l'Associació de Veïns del Port per mantenir la tradició que fa 33 anys van iniciar un petit grup de membres del gimnàs Joan Cerón, l'esdeveniment cada any aplega més nombre de públic que entre els espectadors al passeig, a la platja i els banyistes omplen la platja petita de gom a gom amb milers de tarragonins i tarragonines.

Prèviament al bany els Joves del Port han tornat a amenitzar l'espera amb jocs a platja en tres grups i un guanyador, a més de premi a la millor disfressa i grup disfressat.

Com a novetat, i amb la col·laboració de Sirenas Mediterranean Academy, una jove sirena s'ha apropat enguany a la platja amb un missatge de bons desitjos per al nou any que en unes hores comença. També s'hi ha volgut sumar el Club Natació Tàrraco amb uns relleus a l'aigua per part d'un grup de nedadors.

Amb la col·laboració d'una cinquantena de voluntaris de l'entitat veïnal, l'Ajuntament i el Port de Tarragona, els participants han rebut com cada any el tradicional cava, neules i la samarreta commemorativa fins a exhaurir existències. En aquest sentit l'entitat lamenta que una bona part s'hi quedi sense i per aquest motiu fa una crida a aquelles empreses i entitats que de cara a properes edicions puguin col·laborar i sumar-se.

Comentarios
Multimedia Diari