Baralla a l'Espluga de Francolí amb una quinzena de persones implicades

Els Mossos d’Esquadra van desplaçar fins a cinc dotacions al lloc davant la gravetat dels fets, a la plaça de l'Església

19 mayo 2020 18:35 | Actualizado a 19 mayo 2020 18:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Important baralla la que es va viure dissabte a la nit a la plaça de l’Església de l’Espluga de Francolí entre aproximadament una quinzena de persones. No hi va haver detinguts però sí diversos ferits. Un d’ells va ser evacuat en ambulància al Pius Hospital de Valls.

La primera intervenció dels Mossos d’Esquadra es va produir a les 19.50 hores. Una patrulla es va desplaçar a la plaça perquè el propietari d’un bar havia tingut una discussió amb una altra persona, però la situació no havia anat a més.

Dues hores més tard, tres patrulles anaven cap a l’indret en rebre’s l’avís d’una baralla. Mentre els efectius estaven de camí, es va rebre una trucada dient que l’altercat havia pujat de to i que hi havia unes 15 persones implicades, tirant-se cadires i altres objectes. Per això, es va demanar suport a altres efectius policials. Cap al lloc es va desplaçar també una patrulla de la comissaria de Valls i una altra de l’Àrea Regional de Trànsit.

Baralla acabada

Quan els agents van arribar al lloc, hi havia molta gent però cap baralla. Un dels policies va parlar amb un testimoni. Va explicar que havien anat dues persones amb ganes de barallar-se, però els seus amics els van tancar a l’establiment perquè la cosa no anés a més.

Els mossos d’esquadra van parlar amb dos testimonis més. Van explicar que estaven a la terrassa i que havia aparegut un home amb una botella trencada a la mà, amenaçant a la gent. Un altre home es va posar a increpar a les persones que estaven a la terrassa i va tirar cadires contra els vidres del bar. 

Un dels assaltants va agredir amb una corretja de gos una persona que estava asseguda a la terrassa. Dos dels agressors van caure a terra, on hi havia vidres trencats. Una d’aquestes persones va ser localitzada al bar del costat. Tenia un tall a l’espatlla i deia que li havia fet un altre home amb una navalla. Aquesta és la persona que va ser evacuada a l’hospital.

Alguna de les persones implicades va manifestar in situ la seva intenció de presentar denúncia posteriorment. En aquell moment els Mossos no van realitzar cap detenció.

El cos policial va obrir diligències, que seran enviades al Jutjat de Guàrdia de Valls.
 

Comentarios
Multimedia Diari