Más de Tarragona

Tarragona Concert

Beatles vs. Rolling Stones al 20 aniversari de Constantí Ràdio

El concert tindrà lloc aquesta nit de divendres a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, a partir de les 23.30 hores i fins a la matinada

Diari de Tarragona

Whatsapp
The Beatboys estaran avui a l’escenari a partir de les 23.30 hores. FOTO: Cedida

The Beatboys estaran avui a l’escenari a partir de les 23.30 hores. FOTO: Cedida

La primera nit de la 3a edició de les Barraques de la Festa Major d’Estiu de Constantí portarà aquest any un concert molt especial, avui a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer. Es tracta del concert dels 20 anys de Constantí Ràdio: Beatles vs Stones, que permetrà reviure un concert impossible amb les millors bandes de tribut a «The Beatles» (The Beatboys) i «The Rolling Stones» (Smoking Stones) compartint escenari.

Dues dècades

Obriran la nit a les 23.30 h a l’escenari de la plaça Mossèn Cinto Verdaguer The Beatboys, amb el seu repertori basat en els clàssics dels quatre de Liverpool; a les 2 h serà el torn dels Smoking Stones, considerada una de les millors bandes tribut a The Rolling Stones de tot el món. A les 3.45 h es tancarà la vetllada amb una sessió musical a càrrec de DJ Albert Malla, amb una sessió revival dels 80’s, 90’s i 2.000.

Aquest 2019 està sent un any molt especial per Constantí Ràdio. I és que es compleixen 20 anys de les primeres emissions oficials, que van tenir lloc durant la Festa Major d’hivern de l’any 1999. Per aquest motiu, durant tot l’any s’han programat un seguit d’activitats per celebrar aquest 20è aniversari.

Els actes de celebració s’iniciaven durant la Festa Major d’hivern, el passat mes de gener, amb un programa especial en directe des del Pavelló Poliesportiu que va comptar amb la presència de convidats i continguts que van fer recordar els 20 anys de vida de l’emissora.

Al llarg d’aquests 20 anys, Constantí Ràdio, emissora adherida a la Xarxa de Comunicació Local, ha potenciat la informació d’àmbit local i comarcal i ha fomentat la participació ciutadana i el seguiment a l’activitat de les entitats i associacions del municipi.

Durant aquesta trajectòria, la ràdio ha anat creixent pel que fa a nombre de programes i de col·laboradors (uns 40 actualment) i ha consolidat una proposta basada en la informació municipal de proximitat, la divulgació, l’entreteniment així com la participació.

Temas

Comentarios

Lea También