Más de Tarragona

Bic Graphic no tancarà a Tarragona però condiciona l'aposta per la planta a un pla de reestructuració

Satisfacció relativa i incertesa entre els 400 treballadors que temen acomiadaments

Agencias

Whatsapp
Concentració dels treballadors de Bic Graphic a Tarragona a principis d'any, en una imatge publicada el 8 de febrer del 2017.

Concentració dels treballadors de Bic Graphic a Tarragona a principis d'any, en una imatge publicada el 8 de febrer del 2017.

Bic Graphic ha anunciat als treballadors de la planta de Tarragona que finalment ni es tancarà ni es vendrà, tal com inicialment s'havia plantejat l'empresa matriu europea l'any passat. Amb tot, la multinacional que fabrica productes promocionals -bàsicament encenedors, bolígrafs i gorres- a Tarragona ciutat i a la Granada (Alt Penedès) supedita la seva aposta per la fàbrica a un pla de viabilitat, una reestructuració de la qual no se'n coneixen més detalls. Després de convocar mobilitzacions els darrers dies, els 400 treballadors de Tarragona valoren positivament la notícia, si bé l'encaixen amb cert recel. Sospiten que aquesta reorientació que planteja el grup perquè la planta sigui "autosuficient" comporti acomiadaments a curt termini. La mateixa direcció, que es va reunir amb ells aquest dilluns per comunicar-los la notícia, els va reconèixer que la fàbrica presenta pèrdues. "Per això diem que és una bona notícia, però amb la boca petita", afirma el portaveu del comitè d'empresa, Manel Molina (UGT).

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También