Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Bic Iberia mantindrà un conveni propi en la seva planta de Tarragona

La planta, dedicada a la fabricació d'encenedors, compta amb 210 empleats

EFE

Whatsapp
Los trabajadores, protestando ante la fábrica en una foto de archivo.  FOTO: Núria Torres/ACN

Los trabajadores, protestando ante la fábrica en una foto de archivo. FOTO: Núria Torres/ACN

Bic Iberia mantindrà un conveni propi en la seva planta de Tarragona fins al 2019, segons l'acord assolit entre la direcció i els empleats, informa la companyia.

La planta de Tarragona, dedicada a la fabricació d'encenedors, compta amb 210 empleats que, en els últims mesos, han reivindicat un conveni propi i no el sectorial de les indústries siderometal·lúrgiques.

El 31 de desembre del 2016 va vèncer el conveni propi i les negociacions per al nou s'han allargat més d'un any, esquitxat de protestes.
Finalment, amb la mediació del Tribunal Laboral de Catalunya, s'ha arribat a un acord i el nou conveni preveu increments salarials pactats i el manteniment de la jornada laboral aquest any i el que ve.

La companyia ha manifestat "satisfacció" i ha expressat "agraïment" al personal pel seu "compromís" i "responsabilitat" per buscar solucions.
L'aplicació del marc laboral sectorial de les indústries siderometal·lúrgiques suposava perdre un marc laboral de quaranta anys d'història, conclou la multinacional francesa.

Temas

Comentarios

Lea También