Bic Iberia mantindrà un conveni propi en la seva planta de Tarragona

La planta, dedicada a la fabricació d'encenedors, compta amb 210 empleats

15 marzo 2018 17:22 | Actualizado a 17 marzo 2018 16:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Bic Iberia mantindrà un conveni propi en la seva planta de Tarragona fins al 2019, segons l'acord assolit entre la direcció i els empleats, informa la companyia.

La planta de Tarragona, dedicada a la fabricació d'encenedors, compta amb 210 empleats que, en els últims mesos, han reivindicat un conveni propi i no el sectorial de les indústries siderometal·lúrgiques.

El 31 de desembre del 2016 va vèncer el conveni propi i les negociacions per al nou s'han allargat més d'un any, esquitxat de protestes.
Finalment, amb la mediació del Tribunal Laboral de Catalunya, s'ha arribat a un acord i el nou conveni preveu increments salarials pactats i el manteniment de la jornada laboral aquest any i el que ve.

La companyia ha manifestat "satisfacció" i ha expressat "agraïment" al personal pel seu "compromís" i "responsabilitat" per buscar solucions.
L'aplicació del marc laboral sectorial de les indústries siderometal·lúrgiques suposava perdre un marc laboral de quaranta anys d'història, conclou la multinacional francesa.

Comentarios
Multimedia Diari