Black Friday també en esport i salut

Les interessants ofertes del Black Friday no es queden només al comerç: entitats de la ciutat, com el Club Natació Tàrraco, ofereixen descomptes i promocions molt sucoses

12 noviembre 2019 12:20 | Actualizado a 14 noviembre 2019 12:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Es coneix com a Black Friday al dia que inaugura la temporada de compres nadalenques amb significatives rebaixes en moltes botigues minoristes i grans magatzems. Però en l'actualitat, fins i tot les entitats, associacions i d'altres organismes també s'hi estan afegint per ofertar descomptes interessants. És el cas del Club Natació Tàrraco, que enceta una nova promoció: 'Fes-te Soxi amb el 3x4!'

El CN Tàrraco amb 56 anys de trajectòria, és un dels clubs més emblemàtics de la ciutat i tot un referent en l’ensenyament de la natació a la demarcació de Tarragona.  Les dificultats per practicar la natació, va encoratjar un grup de tarragonins encapçalat per Rafael Nadal i Company a adquirir la finca Cal Tomaca, on actualment es situen les instal·lacions, per d'aquesta manera disposar de patrimoni suficient per obtenir els crèdits i avals bancaris necessaris per iniciar la construcció de la piscina que donaria nom al Club Natació Tàrraco.

 

Actualment, les seves instal·lacions compten amb dues piscines climatitzades de 25 metres, una de 25 mestres exterior (oberta de juny a setembre); una piscina petita per als nadons; un gimnàs equipat de 365m2 amb sala de musculació; diverses sales de classes dirigides a partir de 120m2 i una sala de cicling. A banda, tots els socis poden gaudir de la sauna i dels cursos de natació per adults (d’iniciació o perfeccionament) inclosos en la quota mensual.

Aquest mes de novembre, coincidint amb el mes dels descomptes com el Black Friday, al Club Natació Tàrraco ha començat una nova promoció: Fes-te Soci amb el 3x4! D’aquesta manera, es paguen els primers 3 mesos, en el moment de l’alta, i el Club regala el mes següent. A més, també es gaudeix d’un descompte del 50% en la matrícula. Aquesta promoció, que ha començat el 4 de novembre, s’allargarà fins el 15 de desembre.

Els socis del CN Tàrraco també disposen de servei de fisioteràpia, aquateràpia (que vetlla per la salut de l’esquena), solarium i, el FINS, el pack de FisioNutriSport que millora la condició física a través de l’exercici físic i l’alimentació, sempre amb l’assessorament de professionals.

Pel que fa a les classes dirigides de fitness, el Club té un ventall molt ampli d’activitats, per a totes les edats i que s’imparteixen a partir de les 6:30h del matí i fins les 21h: Zumba, GAC, Tonificació, body pump, Circuit training, Core 20’, estiraments, Cicling i cicling virtual, estiraments 20’, hipopressius, esquena sana, pilates per l’esquena, pilates, pilates intensive, ioga lates... a banda del Running Club, que té lloc cada dimarts i dijous a les 20h.

 

Els socis que tenen la quota familiar, gaudeixen a més de descomptes en les altres activitats que es realitzen al Club dirigides als més joves de la casa, com els cursets de natació, l’aikido, el judo, els cursets de tennis taula o la iniciació a la natació artística.

Per la seva pròpia naturalesa, el Club Natació Tàrraco, té la visió i la missió d'educar, formar i desenvolupar esportistes de totes les seccions aquàtiques que el conformen: natació, waterpolo, natació artística o triatló des d'una perspectiva integradora amb l'objectiu d'assolir l'excel·lència dins del procés formatiu.

Per a més informació, podeu dirigir-vos a Club Natació Tàrraco o a info@cntarraco.cat.

Comentarios
Multimedia Diari