Blancafort celebra tres anys de 'jam sessions' amb prop de 50 músics

L'esdeveniment es farà aquest dijous, a les 21h, al bar-restaurant l'Arravaló, on tothom serà convidat a cantar i tocar instruments

19 mayo 2017 17:34 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els músics de la Conca de Barberà podran participar aquest dijous d’una nova edició de la jam session ‘Toca-te-la tu’, un projecte musical engegat ara fa tres anys que té com a finalitat reunir i crear sinergies entre músics de la comarca, però també d’arreu.

La sessió d’aquest dijous se celebrarà a les 21 h al bar-restaurant l’Arravaló de Blancafort en el context del 3r aniversari de la posada en marxa de la iniciativa. Tot i això, aquesta representarà ja la 36a edició d’un esdeveniment que es fa cada primer dijous de mes i que des de l’organització es destaca que «s’ha creat una atmosfera on tothom hi és benvingut i on qualsevol persona és convidada a sortir a cantar o tocar qualsevol estil musical».

Per festejar els tres anys d’existència s’han preparant algunes novetats, com el fet de convidar la cinquantena de músics que han actuat algun cop en aquesta jam. També se sortejaran sopars a l’Arravaló i lots de vins de Gerida Viticultors, patrocinadors de la jam. És un acte obert a tots els públics i amb entrada gratuïta.

«L’èxit de participació i d’assistència d’aquest esdeveniment ha fet que, per a molta gent, ja sigui una cita obligada el primer dijous de cada mes», s’afegeix des de l’organització del ‘Toca-te-la tu’.

Comentarios
Multimedia Diari