Boi Ruiz anunciarà el 29 de gener la data d'obertura les 24 hores d'hemodinàmica

En una roda de premsa a Tarragona

19 mayo 2017 23:45 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, anunciarà el proper 29 de gener la data en què el servei d'hemodinàmica de Joan XXIII passarà a obrir les 24 hores del dia. Ruiz ho explicarà en una roda de premsa a la ciutat, i també es reunirà a les 17.30 hores a la seu de la Delegació del Govern a Tarragona amb el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin; el delegat de les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; alcaldes dels municipis que tenen hospital al seu terme, responsables dels serveis sanitaris a Tarragona i Terres de l’Ebre, i amb els presidents dels col·legis professionals de metges i d’infermeria.

L'anunci arriba després de la polèmica que hi ha hagut arran de la mort d'un pacient durant el seu trasllat a Barcelona, en no haver estat atès a l'hospital tarragoní perquè el servei ja havia tancat. Diferents agents socials, entitats i partits polítics han anunciat una manifestació per reclamar l'obertura del servei les 24 hores per aquest dissabte 17 de gener. 

La setmana passada, el delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin, ja havia explicat que abans d'acabar el gener s'anunciaria la data de funcionament 24 hores del servei a Joan XXIII.

 

El conseller de Salut, Boi Ruiz, acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, i del delegat de les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, es reuniran el proper dijous, 29 de gener, amb alcaldes dels municipis que tenen hospital al seu terme, amb responsables dels serveis sanitaris a Tarragona i Terres de l’Ebre, i amb els presidents dels col•legis professionals de metges i d’infermeria, per anunciar la data d’ampliació a 24h del servei d’hemodinàmica de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

La reunió es farà a les 17.30h a la seu de la Delegació del Govern a Tarragona.

 

 

 

Petició del PSC de Tortosa

El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Tortosa ha reclamat al Govern que garanteixi "de manera immediata" el servei continuat del servei d'Hemodinàmica de l'Hospital Joan XIII de Tarragona. Els socialistes han presentat per la via d'urgència una moció en aquesta línia al ple municipal d'aquest dilluns al vespre perquè "es posicioni de forma clara i inequívoca". El text també inclou la proposta d'intensificar l'activació del Codi Infart per garantir el trasllat urgent amb "equitat i qualitat" a tota la demarcació de Tarragona, "que inclou la regió sanitària de les Terres de l'Ebre". El portaveu socialista, Enric Roig, ha recordat que la formació ja ha reclamat la mesura en diverses ocasions.

Comentarios
Multimedia Diari