Más de Tarragona

Bombers de Tarragona i Reus, al concurs de Rescat en Accidents de Trànsit de BCN

Els equips millors classificats prendran part al “XV Encuentro Nacional de Rescates en Accidentes de Tráfico” que tindrà lloc entre el 8 i el 10 de maig a València

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Bombers

FOTO: Bombers

Aquest dimarts 9 d’abril ha començat la XV edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, així com el Concurs intern dels Bombers de Barcelona, que arriben a la seva X edició, amb qui es compartirà escenaris i assessors, però les  lassificacions seran independents.

El concurs va començar amb una jornada tècnica prèvia de xerrades a les instal·lacions de l’Espai Bombers de Bombers de Barcelona. Després de la benvinguda, va tenir lloc una xerrada sobre l’actuació dels efectius de bombers en els accidents de trànsit i, seguidament els Bombers de Barcelona van explicar quina va ser la seva actuació durant l’atemptat de Barcelona el 17 d’agost de 2017 i com es va muntar la cèl·lula d’avaluació.

Fins el 12 d’abril es faran les maniobres d’excarceració, a la plaça de l’Univers (Av. Maria Cristina de Barcelona), que començaran a les

08.30h i finalitzaran a les 18.30h. Els millors equips classificats participaran al “XV Encuentro Nacional de Rescates en Accidentes de Tráfico”, que tindrà lloc entre el 8 i el 10 de maig a València.

Entre la resta d’equips participants se sortejarà la participació, de tots els membres d’un equip, al curs “Rescue Days”, organitzat per Weber-Hydraulic, que tindrà lloc a Mosbach (Alemanya) entre el 17 i el 20 d’octubre.

Al concurs d’aquest any hi ha inscrits un total de 31 equips, 16 dels Bombers de la Generalitat i 15 de Bombers de Barcelona. Entre els participants hi ha bombers dels parcs de Tarragona.

Temas

Comentarios

Lea También