Bombers reben una quinzena de trucades pel vent a Tarragona

Majoritàriament alertaven d'arbres amb perill de caure com a Reus, Vimbodí, Creixell o Calafell, branques, tendals, persianes, banderes o teules caigudes sobre la calçada, o de pals elèctrics afectats per les ratxes de vent, com un que ha estat a punt de caure a Salou

19 abril 2019 15:38 | Actualizado a 19 abril 2019 15:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Bombers de la Generalitat han rebut fins a les 16.00 hores d'aquest divendres una quinzena de trucades per incidents relacionats amb el fort vent que bufa a la província, que no han causat cap ferit. Majoritàriament les trucades alertaven d'arbres com a Reus, Vimbodí, Creixell o Calafell, branques, tendals, persianes, banderes o teules caigudes sobre la calçada, o de pals elèctrics afectats per les ratxes de vent, com un que ha estat a punt de caure a Salou.

Els Bombers han informat que la majoria dels avisos s'han rebut entre les 13.00 i les 16.00 hores, concretament 14 a Tarragona i 3 a Terres de l'Ebre. S'espera que el vent, que ha fregat els 70 quilòmetres per hora a Barcelona i els 100 km/h a punts del Montseny, continuï bufant durant tot el cap de setmana a Catalunya.

 

Comentarios
Multimedia Diari