Busquen a nens de Tarragona entre 8 i 12 anys per participar a una pel·lícula

Comença el càsting online de la pel·lícula La nostra història, del productor David Aymerich (El dulce sabor del limón) i la directora de producció de l'obra Mireia Pallejà (La mida del Temps)

05 mayo 2020 15:27 | Actualizado a 05 mayo 2020 16:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

AYHE productions, la productora d’en David Aymerich ( El dulce sabor del limón, La mida del temps) obre la convocatòria per participar en el càsting online de la seva propera pel·lícula documental La nostra història.

Un càsting obert a nens i nenes de Tarragona, d’entre 8 i 12 anys d’edat, per participar en el rodatge d’una pel·lícula molt tarragonina els propers mesos de juny i juliol d’aquest 2020. La convocatòria és oberta a tothom i les bases estan publicades a les xarxes socials de la productora @ayheproductions

El material es podrà enregistrar amb un telèfon mòbil i s’haurà d’enviar per mail al correu castingsayheproductions@gmail.com abans del proper divendres 15 de maig. La productora valorarà tots els perfils i emetrà un comunicat privat a tots els participants el proper 30 de maig per comunicar les seleccions.

Des d’AYHE productions en David Aymerich valorà molt positivament “poder aplicar el teletreball per garantir la seguretat i salut dels nostres ciutadans”, a més a més, “això ens permet poder seguir endavant en aquests moments tan delicats”.

Aymerich, que també es troba en la preproducció del seu proper llargmetratge de ficció, Nordur , primera coproducció nacional amb Islàndia, és optimista davant la situació actual i també preveu obrir “la primera escola de cinema a Tarragona” el proper mes de setembre de 2020. “Extremant totes les mesures i amb molta cura de tots plegats”, conclou el productor i director tarragoní.

Comentarios
Multimedia Diari