Busquen un jove de 25 anys desaparegut a la platja del Miracle

Efectius de la Creu Roja i Salvamento Marítimo l'estan buscant per terra i mar. Aquesta tarda oneja bandera vermella a la platja del Miracle per mar de fons. 

08 agosto 2017 14:22 | Actualizado a 08 agosto 2017 18:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

ACTUALIZACIÓNHallado el cadáver del joven ruso desaparecido en la playa del Miracle

Un jove de 25 anys i de nacionalitat russa ha desaparegut aquesta tarda a la platja del Miracle de Tarragona. Un grup d'usuaris que s'estaven banyant a prop de la zona del port esportiu han perdut de vista al seu company i han avisat a la Creu Roja cap a tres quarts de quatre de la tarda. 

En aquests moments efectius de la Creu Roja, Salvamento Marítimo, Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil del mar busquen el jove. 

En la recerca per mar hi participa una llanxa Venus de la Creu Roja, la Salvamar Diphda de Salvament Marítim, una embarcació de la Guàrdia Civil i els Bombers hi donen suport amb l'helicòpter i l'equip GRAE subaquàtic. 

Els socorristes de les altres platges de Tarragona que han acabat el servei s'han desplaçat a la platja del Miracle per col·laborar en el dispositiu. 

Aquesta tarda oneja bandera vermella a la platja del Miracle per mar de fons. La recerca està generant una gran expectació entre els banyistes i passejants.

Seguirà ampliació. 

 

 

Comentarios
Multimedia Diari