Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

CaixaBank fa possible que més de 330 nens tarragonins hagin rebut un regal aquest Nadal

L’Arbre dels Somnis s’ha instal·lat a 20 oficines del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, on es podien adreçar les persones que volguessin participar-hi per a recollir una carta manuscrita.

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: CaixaBank

FOTO: CaixaBank

Un total de 335 nens i nenes del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre han rebut aquestes festes de Nadal un regal, gràcies a la iniciativa Arbre dels Somnis, que s’ha dut a termes a 20 oficines de la província de Tarragona.

L’acció tenia com objectiu implicar a clients i empleats de CaixaBank a Tarragona per fer realitat la il·lusió de nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

A la província de Tarragona han participat a la iniciativa un total de 20 oficines situades a 11 municipis: Tarragona, Reus, Valls, Altafulla, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Tortosa, Salou, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant i Vila-seca.

Totes van penjar a l’Arbre dels Somnis els desitjos formulats per 335 nens i nenes que van fer arribar la seva carta a diverses entitats socials del territori com l’Associació Joventut i Vida, la Fundació Francesc Bara Cortiella, Creu Roja de Valls, Mans per a l’Acció Solidària, Creu Roja/Centre Obert el Maset, CAEP de la Mercè, Càritas Salou i Càritas Cambrils.

Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya ha valorat positivament la iniciativa. Masana ha destacat que “l’arbre dels somnis ha estat rebut molt favorablement pel clients de l’entitat, que han pogut col·laborar en que nens i nenes en risc d’exclusió social hagin fet realitat les seves il·lusions”.

Temas

Comentarios

Lea También