CaixaForum s’omple amb la projecció de ‘Frágil Equilibrio’

Es tracta de la primera de les projeccions prèvies del Festival REC 2019, que es durà a terme del 3 al 8 de desembre

08 noviembre 2019 12:10 | Actualizado a 08 noviembre 2019 12:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un centenar d’assistents va gaudir dimecres a la nit de la primera de les projeccions prèvies del Festival REC 2019, que es va dur a terme al CaixaForum Tarragona. La primera de les sessions del Programa Emergències, que marcarà les sessions de novembre i també part del programa del festival, va anar a càrrec del llargmetratge Frágil equilibro, un documental que elabora un retrat del món actual a través de tres històries a tres continents diferents a través de la veu de l’agricultor i polític uruguaià Pepe Mujica.

Durant la sessió d’aquest dimecres, els assistents van poder gaudir de la presència del mateix director de la pel·lícula, Guillermo García López, que va participar en el fòrum posterior al film, recollint les preguntes dels espectadors.

«M’agrada veure com va envellint la pel·lícula, perquè, al final, es una oportunitat de veure com els grans conflictes segueixen passant i són difícils de resoldre», explicava el director del documental, que va presentar el seu treball acompanyat pel director artístic del Festival REC 2019, Javier Garcia Puerto, i de la directora de CaixaForum Tarragona, Glòria Olivé.

Alguns llargmetratges relacionats amb el programa ‘Emergències’ del Festival REC 2019 es podran veure en diverses sessions al CaixaForum de Tarragona, que oferirà treballs que es mouen en la línia de la programació d’enguany del festival.

En aquest espai, els assistents podran gaudir de pel·lícules com La mujer de la montaña (2018, 100 min, Islàndia, França, Ucraïna, direrctor Benedikt Erlingsson) el 13 de novembre; Anthropocene: the human epoch (2018, 87 minuts, Canadà, director Jennifer Baichwal, Nicholas de Pencier, Edward Burtynsky) el 19 de novembre u O que arde (2019, 85 minuts, Espanya, França, Luxemburg, director Oliver Laxe) el 29 de novembre.

Abonaments a la venda

Fins el 13 de novembre estaran disponibles els abonaments anticipats a preus especials per al REC 2019 a Shiva Music (Cos del Bou, 15) i El Lloro (Governador Gonzalez, 18). El preus són 3 entrades per 12 euros; 5 entrades 18 € i 8 entrades 25 €.

Comentarios
Multimedia Diari