Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Caminada popular entre Constantí i la Canonja

200 veïns van participar en aquesta activitat, que va tenir a Ferran Marín com a guia cultural.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de familia de la caminada popular entre Constantí i la Canonja.

Foto de familia de la caminada popular entre Constantí i la Canonja.

Unes 200 persones es van donar cita aquest diumenge 29 d’octubre per gaudir de la caminada popular de germanor organitzada conjuntament entre el municipis de Constantí la Canonja.

En una jornada marcada pel bon temps, els participants van poder gaudir dels elements més característics d’un paisatge que, en bona mesura, és compartit entre tots dos pobles.

Amb l’acompanyament del guia cultural Ferran Marín, durant el recorregut els assistents van rebre les explicacions sobre la història d’espais com el Mas de la Simona, el Mas de l’Alemany i el Mas de Segarra, el trolebús que unia Reus amb Tarragona o la fita de separació entre els termes de Reus i Constantí.

Una vegada arribats a la Canonja, es va poder visitar l’interior del refugi de la Guerra Civil i del Castell de Masricart, tots dos espais molt ben conservats. Un dinar popular va posar punt i final a aquesta jornada que va deixar una molt bona sensació a tots els participants.

Temas

Comentarios

Lea También