Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cao de Benós assegura que va comprar armes detonadores per estar amenaçat i que no sabia que estaven modificades

Qui es presenta com a portaveu del règim de Kim Jong-un ha relatat que ha rebut amenaces i, per tant, ha interposat denúncies davant dels Mossos d'Esquadra

Europa Press

Whatsapp
Imagen colgada en Twitter por el propi Cao de Benós acompanyada del comentario:

Imagen colgada en Twitter por el propi Cao de Benós acompanyada del comentario: "Un rato de relax. Con una Anschütz del .22 en el campo de tiro de Pyongyang"

El representant no oficial de Corea del Nord a Espanya, Alejandro Cao de Benós, ha assegurat que va comprar les armes detonadores per internet per "defensar-se" i "espantar" els qui l'amenacen des del 2012 i ha assegurat que no tenia constància que estaven modificades.

Cao de Benós està en llibertat provisional des de dimecres passat, després d'haver estat detingut el dia anterior per participar presumptament en una trama que comprava armes per internet, les modificava i les venien com a armes prohibides.

En una entrevista en Antena 3, recollida per Europa Press, ha afirmat que està parlant "regularment" amb el Govern nord-coreà per explicar el que ha passat i ha destacat que per part seva --de la mateixa manera que dels seus coneguts-- ha rebut el "suport total".

Qui es presenta com a portaveu del règim de Kim Jong-un ha relatat que ha rebut amenaces i, per tant, ha interposat denúncies davant dels Mossos d'Esquadra. Una d'elles deia: "Portaré la meva escopeta i et reventaré a trets a tu i a tota la teva família", ha llegit Cao de Benós. Per aquesta raó, ha explicat que va comprar les armes per internet i va pagar per transferència bancària "entorn de 100 euros", sense saber que aquestes eren modificades.

Segons Cao de Benós, les va comprar per "defensar" la seva vida i la de la seva família i "viure tranquil·lament". De fet, ha assegurat que quan les va adquirir les va ficar "en un calaix" i que només volia usar-les per "espantar". "Hi haurà persones als qui no els importarà que els diguin que els van a matar a trets a la seva família, però a mi si m'importa i m'ho prenc molt seriosament", ha argumentat.

"A Corea no passa això. Quan vaig a Corea estic totalment tranquil, ningú m'amenaça. No necessito pistola allà perquè la seguretat és total, no com a Espanya", ha dit.

A més, ha recalcat que ell té "armes reals" a casa seva perquè el seu "entreteniment" és la pràctica de tret olímpic i, per aquesta raó, posseïa --que ara té retirada-- una llicència d'armes. Per a la seva recuperació, ha informat, que ha presentat un "informe pericial psicològic" dat at a Tarragona, a 30 de març del 2016.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También