Carlos Sadness i Suu actuaran el 20 d'agost al Camp de Mart

Dins del desè aniversari del festival Minipop

09 julio 2020 09:49 | Actualizado a 11 julio 2020 11:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El dijous 20 d’agost el Minipop podrà bufar les espelmes del seu desè aniversari complint un desig que fins ara semblava impossible: Carlos Sadnes i Suu al Camp de Mart presentant els seus flamants nous discs per celebrar com cal els 10 anys de festival i tornar a gaudir de la música en directe després de mesos de confinament. La cirereta del pastís serà dj Poppy (Laia Marin) que proposarà un viatge musical per les diferents edicions del Minipop.

D’aquesta manera, el Minipop reuneix en un doble concert d’aniversari un dels músics que més ha triomfat en la història del festival, una de les artistes que havia d’actuar a la desena edició i una membre de l’equip en versió dj que farà reviure els moments estel·lars.

A la llista de convidats a la festa també hi ha totes les persones que han fet donacions, els protagonistes de la campanya promocional, els voluntaris que han passat pel festival aquests 10 anys i els guanyadors de les invitacions del concert sorpresa de presentació del cartell que també es va haver de suspendre.

Dues estrenes: Tropical Jesus i Ventura

Carlos Sadness i Suu arriben al concert d’aniversari del Minipop amb noves cançons que sonaran per primera vegada a Tarragona. El passat 19 de juny Sadness va publicar els seu quart disc i en els propers dies començarà la gira.

A diferència dels anteriors, «Tropical Jesus» està produït pel propi artista a foc lent amb menys guitarres i més beats, però amb un resultat sorprenentment orgànic. És un treball més místic i transcendental que juga amb el r’n’b, el surf, el vintage tropical i alguns sons urbans.

Suu també ha estrenat disc aquest 2020 i ho ha fet justament amb la producció de Carlos Sadness. Amb «Ventura», el seu segon àlbum, el pop festiu de l’artista evoluciona cap a noves dimensions. Sense perdre l’essència, Suu deixa enrere el reggae, l’ska i el calypso i aposta per cançons més electròniques buscant nous sons.

L’èxit de la cantautora s’explica per la seva naturalitat, pel seu particular timbre de veu i pel seu do innat per a la composició. Suu és una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat, després de triomfar amb el seu primer disc «Natural» i a través del seu canal de YouTube i d’Instagram, on ja acumula més de 72.000 seguidors.

Només 500 entrades a la venda

Les 500 entrades disponibles pel concert es posaran a la venda a partir de divendres a les 12 hores a través web Entradium per un preu de 15 euros.

Cal remarcar que els abonaments no retornats del Minipop 2020 no seran vàlids per aquest concert al Camp de Mart sinó pel  festival que se celebrarà el 4 i 5 de juny de 2021 al passeig de les Palmeres. Després d’ajornar el festival, només hi va haver 86 devolucions i ja hi ha 1.350 entrades venudes pel 2021 (les últimes comprades el 27 de maig). L’organització agraeix la confiança a totes les persones que es van quedar l’entrada per l’any vinent o van fer donacions per poder mantenir viu el Minipop.

Mesures de seguretat i horaris

El concert se celebrarà seguint les normes sanitàries del post-confinament. Per això, l’esdeveniment és amb seient i les persones assistents hauran de portar mascareta, mantenir les distàncies de seguretat i rentar-se les mans amb el gel hidrològic que trobaran al recinte. En comprar l’entrada, els espectadors i espectadores es comprometen a complir les normatives i protocols establerts.

Per evitar possibles aglomeracions s’obriran les portes a les 20 hores, una hora i quart abans del primer concert, perquè el públic pugui entrar de manera esglaonada mentre sona la música dj Poppy. A les 21:15 aproximadament començarà l’actuació de Suu i a les 22:30 la de Carlos Sadness.

Comentarios
Multimedia Diari