Carod Rovira parlarà dels fets de l'1 d'Octubre aquest dimarts a Tarragona

El Casal Popular Sageta de Foc inicia aquest dimarts 17 d’abril un cicle de presentacions de llibres i comtparà amb la presència de l'expresident d'ERC 

16 abril 2018 07:12 | Actualizado a 16 abril 2018 12:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'exvicepresident del Govern de la Generalitat i expresident d'ERC, Josep Lluí Carod-Rovira, intervindrà aquest dimarts 17 d'abril en un acte al centre de Tarragona per parlar sobre els fets de l'1 d'octubre, durant la jornada del referèndum.

La intervenció del polític de Cambrils tindrà lloc en el marc de la presentació del llibre "Els Fets de l'1 d'Octubre", un recull de textos i imatges sobre la jornada del referèndum d'independència elaborat a diverses mans, entre les quals, les del polític de Cambrils, l'exdiputada de la CUP, Anna Gabriel o el periodista i filòsof Jordi Graupera. També compta amb imatges de Santi Iglesias i Tjerk van der Meulen, entre d'altres.

La presentació del llibre, al Casal Popular Sageta de Foc, es fa en el marc d'un cicle de presentacions de llibres de temàtica político-social.

En aquest sentit, el proper dijous19 d'abril, el mateix Casal participa junt a Endavant Tarragona, de la presentació del llibre "Nakba, 48 relats d'exili i resistència a Palestina", amb el seu autor Salah Jamal, i Josep Sànchez Cervelló, catedràtic d'Història contemporània de la URV.

Comentarios
Multimedia Diari