Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Carod Rovira parlarà dels fets de l'1 d'Octubre aquest dimarts a Tarragona

El Casal Popular Sageta de Foc inicia aquest dimarts 17 d’abril un cicle de presentacions de llibres i comtparà amb la presència de l'expresident d'ERC 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Josep Lluís Carod-Rovira en una imatge d'arxiu

Josep Lluís Carod-Rovira en una imatge d'arxiu

L'exvicepresident del Govern de la Generalitat i expresident d'ERC, Josep Lluí Carod-Rovira, intervindrà aquest dimarts 17 d'abril en un acte al centre de Tarragona per parlar sobre els fets de l'1 d'octubre, durant la jornada del referèndum.

La intervenció del polític de Cambrils tindrà lloc en el marc de la presentació del llibre "Els Fets de l'1 d'Octubre", un recull de textos i imatges sobre la jornada del referèndum d'independència elaborat a diverses mans, entre les quals, les del polític de Cambrils, l'exdiputada de la CUP, Anna Gabriel o el periodista i filòsof Jordi Graupera. També compta amb imatges de Santi Iglesias i Tjerk van der Meulen, entre d'altres.

La presentació del llibre, al Casal Popular Sageta de Foc, es fa en el marc d'un cicle de presentacions de llibres de temàtica político-social.

En aquest sentit, el proper dijous19 d'abril, el mateix Casal participa junt a Endavant Tarragona, de la presentació del llibre "Nakba, 48 relats d'exili i resistència a Palestina", amb el seu autor Salah Jamal, i Josep Sànchez Cervelló, catedràtic d'Història contemporània de la URV.

Temas

Comentarios

Lea También