Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Castellers del Barça, la nova joguina 'made in' Reus

El Nan Casteller presenta aquest Nadal la «versió Barça» de la seva joguina estrella. La nova joguina combina els valors dels castellers, del Barça i solidaris

Diari de Tarragona

Whatsapp
Castellers del Barça, la nova joguina 'made in' Reus

Castellers del Barça, la nova joguina 'made in' Reus

Si el Barça és «més que un club» i els castellers són «força, equilibri valor, i seny», imagineu que podeu fer amb el Castellers del Barça! Els Castellers del Barça és un nou joc del Nan Casteller amb els colors i els valors del Barça.

Els Castellers del Barça són un conjunt de figures de fusta en forma humana que, amb abraçades, permeten recrear els castells que es fan a la plaça, però també un equip de ninos de fusta que poden jugar a futbol o qualsevol altre joc simbòlic.

Treball en equip, perseverança i esforç

La nova joguina uneix els valors del Barça com la catalanitat, l’esforç, la perseverança o el treball en equip, que comparteixen també amb els castellers dels castellers. Un joc únic i imprescindible per a tots els barçalovers! Però també per als amants dels castells, dels símbols nacionals de Catalunya o per a qualsevol persona que - a l’hora de fer un regal - dóna molta importància al missatge positiu que transmet un obsequi en el moment de rebre’l o de gaudir-lo.

Solidaritat i sostenibilitat

Els Castellers del Barça és un joc de peces de fusta de faig sostenible produït íntegrament a Lleida, a la Fundació Ilersis que treballa per la integració de persones amb discapacitats psíquiques o de col·lectius amb risc d’exclusió social. Aquest producte contribueix a refundar l’empresa solidària ja que un incendi va destruir una nau sencera i va deixar 40 persones sense feina (Més informació: https://www.ilersis.org i també el vídeo sobre les conseqüències de l’incendi: https://youtu.be/GAvTfzHr2qQ).

Els Castellers del Barça és un joc educatiu molt versàtil, de 3 a 99 anys, molt divertit i per tota la vida, que posa a prova la concentració, l’habilitat i l’equilibri dels jugadors. I com va dir en Quim Monzó: «Com ningú ha pensat en aquesta idea abans? Per la simplicitat de la idea!».

Per aquest Nadal, es posen a la venda unes unitats limitades, que es podran trobar en les MegaStores del FCBarcelona, botigues de joguines i l’FNAC, entre d’altres. També es pot Els Castellers del Barça reservar a la web del Nan Casteller www.elnan.cat

Temas

Comentarios

Lea También