Cau un grup criminal que cometia robatoris violents al Camp de Tarragona

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones de la banda, dues de les quals han ingressat a presó. Actuaven amb armes blanques i bats de beisbol

19 mayo 2017 20:20 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un grup criminal que cometia robatoris violents esgrimint armes blanques i bats de beisbol al Camp de Tarragona. La policia ha detingut entre el 3 i el 5 de febrer un total de quatre persones de la banda, dues de les quals han ingressat a presó, que estaven implicades en un mínim de tres robatoris, tot i que no es descarta que en puguin haver comès d'altres. El darrer robatori amb violència comès pel grup criminal es va produir el passat 23 de desembre a Vila-seca (Tarragonès). Segons el testimoni de les víctimes, pels voltants de les 22.30 hores quatre encaputxats van accedir a la seva finca amb la intenció de cometre un robatori i armats amb bats de beisbol i ganivets amb la finalitat d'intimidar els propietaris en cas de ser enxampats.

Quan les víctimes els van veure, els lladres els van agredir i els van sostreure dos telèfons mòbils, 870 euros, una destral, una carabina d'aire comprimit, una mira telescòpica i dues caixes de balins. Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos es van fer càrrec del cas per tal d'esclarir els fets i mirar de detenir els autors, que finalment van ser identificats i arrestats entre el 3 i el 5 de febrer. Els Mossos van fer tres entrades i escorcolls en domicilis de Vila-seca i Tarragona i van recuperar setze telèfons mòbils, sis ordinadors, 300 euros, tretze walkie-talkie, una credencial del Cos Nacional de Policia (CNP) i tres destrals, entre d'altres objectes.

A banda, d'altres gestions d'investigació van permetre acreditar que el grup criminal estava relacionat amb dos robatoris més: un, en una fleca de la Canonja, on hi van sostreure un cotxe i 200 euros; i, un altre, a les Borges del Camp, d'on es van endur vuit quilos de marihuana, un ordinador portàtil i una arma de foc. Després de declarar en seu judicial, els Jutge va decretar l'ingrés a presó per a dos dels detinguts. Tot i donar el grup per desmantellat, els investigadors no descarten fer més detencions en les properes hores.

Comentarios
Multimedia Diari