Centenars de persones diuen adéu a l'exalcalde vallenc Pau Nuet

L'acte, curt i senzill, es va celebrar ahir a les dotze del migdia a l'exterior del tanatori aprofitant una petita treva de la pluja

19 mayo 2017 17:52 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Familiars, amics i coneguts del qui va ser el primer alcalde de Valls de la democràcia, Pau Nuet, es van reunir ahir a les dotze del migdia al tanatori municipal per acomiadar-se de Nuet, que morí la nit de dissabte als 97 anys.

La cerimònia, curta i senzilla, es va celebrar a l’exterior de l’edifici, aprofitant una petita treva de la pluja. La decisió es va prendre davant la important afluència de gent, i és que es va congregar més d’un centenar de persones.

Durant l’acte, el socialista Anton Dilla, que va entrar com a regidor a l’Ajuntament l’any 1979 juntament amb Pau Nuet, va fer un petit discurs, i després d’uns minuts de música clàssica, la Colla Joves Xiquets de Valls va aixecar un pilar de quatre. Finalment, els assistents van donar el condol als familiars.

Paral·lelament, durant tot el dia d’ahir van seguir passant vallencs i vallenques per l’espai habilitat al vestíbul de l’Ajuntament de Valls, on tots els ciutadans que ho vulguin poden signar un llibre de condolences i dipositar rams i corones de flors entre avui i demà de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

D’altra banda, demà a les set de la tarda es farà al saló de plens de l’Ajuntament l’acte institucional en memòria de l’exalcalde de Valls Pau Nuet.

Comentarios
Multimedia Diari