Certificat de qualitat per a l'Ajuntament de Tarragona

Els diplomes són per Tarragona Impulsa i el Departament de Contratació.

23 octubre 2017 17:44 | Actualizado a 23 octubre 2017 17:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona Impulsa i el Departament de Contractació han obtingut la nova norma de certificació de qualitat International Standard Organization, ISO 90001:2015. Aquesta qualificació, que atorga l’Asociación Española de Normalización y Certificación (AENOR) és un reconeixement oficial de l’excel·lent gestió que els dos serveis municipals estan realitzant.

El Departament de Contractació s’estrena en l’obtenció de la certificació ISO 9001. No és el cas del Servei Municipal d’Ocupació que ja la va aconseguir per primera vegada l’any 2004.

Des d’aleshores, l’ha anat renovant cada tres anys, que és el període establert per l’organisme regulador. De fet, l’SMO va ser el primer departament de tots els de l’Ajuntament a assolir aquest requeriment d’excel·lència. Actualment està entre les primeres cinquanta organitzacions de Catalunya que el tenen.

Què és la ISO 9001?

La norma ISO 9001 és un document que determina els requisits d’una organització per gestionar un sistema de qualitat. La certificació, d’acord amb aquesta norma, suposa el reconeixement del fet que l’entitat gestiona els seus serveis amb un alt nivell de qualitat.

Comentarios
Multimedia Diari