Chartreuse es reinventa per no faltar a Santa Tecla

La marca aposta per fer degustacions de format més reduït i valorar la gastronomia amb aquest licor com a protagonista

15 septiembre 2020 07:10 | Actualizado a 15 septiembre 2020 18:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Chartreuse es reinventa per adaptar-se a la situació actual durant les Festes de Santa Tecla. Actes tan importants com el Cafè, copa i puro per un duro o la Baixada de l’Àliga, enguany no es podran celebrar a causa de la Covid-19. Tot i així, Chartreuse vol continuar present al dia a dia festiu dels tarragonins, respectant sempre les mesures de seguretat.

La marca segueix apostant pel Barrilet, que enguany arriba a la seva 22a edició. De color daurat i dedicat a tres entitats del Seguici: el Ball de Serrallonga, Turcs i Cavallets i l’Àliga. Les dues últimes celebren aquest any el seu aniversari. La imatge ha estat realitzada per l’il·lustrador tarragoní Hugo Prades. El disseny de l’edició és de l’artista gràfic Xuspa Guillén.

Per altra banda, les ampolles de Santa Tecla 2020, amb el format antic de 70 cl, porten a la contraetiqueta la imatge oficial de les Festes. S’han fet un total de 1.200 ampolles de Chartreuse groc i 500 de verd.

A més, Chartreuse ha dedicat una ampolla especial pels tarragonins: la Tau. «És una manera de donar les gràcies a tants anys de relació entre la ciutat i la marca», explica la representant de la marca a Tarragona, Carme Rodríguez. Per altra banda, enguany Chartreuse ofereix un pack especial per poder gaudir de les Festes a casa. El kit compta amb una ampolla de Tau, un barrilet, una samarreta especial de la marca, un receptari i un got de l’aigua de Sant Magí. El pack es pot trobar a les bodegues de la ciutat.

Chartreuse treballa enguany per adaptar-se a la situació. Per això opta per fer degustacions amb grups reduïts i posar en valor la gastronomia que incorpora el licor. «És responsabilitat de tots respectar les mesures de seguretat», apunta Yannick Rochez, responsable d’exportació de Chartreuse. Cal recordar que no es podrà beure alcohol pel carrer.

Comentarios
Multimedia Diari