CiU Valls aposta pel Barri Antici habitatge

El cap de llista de CiU Valls, Albert Batet, va presentar ahir les principals propostes electorals en matèria d´habitatge i les actuacions plantejades per tal de dinamitzar el Barri Antic de la ciutat

19 mayo 2017 22:54 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El cap de llista de CiU Valls, Albert Batet, va presentar ahir les principals propostes electorals en matèria d’habitatge i les actuacions plantejades per tal de dinamitzar el Barri Antic de la ciutat.

Acompanyat per Jordi Garcia i Judit Fàbregas, Batet va destacar que CiU vol «continuar ampliant equipaments». Les apostes passen per la rehabilitació de Ca Padró, al carrer de la Cort, amb l’objectiu de situar-hi l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard. D’altra banda, es vol recuperar Ca Xapes per a la Llar del Jubilat, a més de la creació del nou equipament de la Casa de la Festa.

Des del partit es remarca també la construcció del Museu Casteller de Catalunya, un espai que, segons CiU, «ha d’esdevenir un nou eix de promoció de la ciutat i un important revulsiu per a la dinamització turística, comercial i de serveis del BarriAntic».

En matèria d’habitatge, s’aposta per la creació d’un registre d’immobles desocupats de la ciutat de Valls per incorporar-los a una borsa municipal de pisos de lloguer assequible, així com facilitats per accedir a un habitatge per a joves en edat d’emancipació o altres col·lectius.

 

Comentarios
Multimedia Diari