Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

CiU de Reus vol incrementar el turisme refermant l'aposta per la 'Marca Gaudí' i el modernisme

El candidat a la reelecció, Carles Pellicer, es compromet a impulsar el comerç de proximitat

ACN

Whatsapp

El candidat de CiU a Reus i actual alcalde, Carles Pellicer, vol refermar el paper turístic i comercial de la ciutat realitzant una decidida aposta per potenciar la 'Marca Gaudí' i atreure nous visitants. En aquest sentit, l'alcaldable proposa que l'Agència de Promoció de Ciutat s'encarregui de coordinar de forma conjunta els esdeveniments turístics, comercials i culturals. D'entre les propostes concretes a nivell turístic, CiU planteja millorar l'accessibilitat al patrimoni modernista, il·luminar les façanes emblemàtiques, ampliar les opcions d'allotjament o per la creació de la línia 'Reus Gaudí & Shopping Bus' per portar turistes de Salou a visitar el Gaudí Centre i els eixos comercials.

La candidatura de CiU es planteja també la creació del Pla Integral de Turisme i Comerç de la ciutat, en base a un estudi encarregat a la URV. Els convergents volen també ampliar la presència de la ciutat a fires, impulsar el turisme accessible i reforçar les accions adreçades al turisme familiar i els nens.

La llista encapçalada per Carles Pellicer també vol seguir potenciant iniciatives dedicades a la promoció del Vermut de Reus, protegir el patrimoni comercial i industrial de la ciutat o crear rutes culturals d'artistes que han nascut o viscut a Reus o que tinguin obra d'interès a la ciutat.

Carles Pellicer aposta també per crear audioguies turístiques de Reus, i utilitzar la realitat augmentada i les noves tecnologies per a donar un millor servei als turistes i donar a conèixer la ciutat. La creació de la 'Reus Shopping Card', desenvolupar la Casa de les Roses, convertir Reus en "la ciutat de les flors" i reconstruir la torre de la Casa Navàs.

A nivell comercial, CiU es proposa potenciar el comerç tradicional de proximitat, remodelar el Mercat del Carrilet perquè inclogui l'estació d'autobusos, i promocionar i dinamitzar els mercats. La candidatura es compromet també a facilitar i simplificar les gestions administratives de les petites empreses, del comerç i de l'hostaleria.

Altres iniciatives són convertir Reus en un Centre Internacional de Comerç afavorint la promoció comercial de la ciutat a altres ciutats europees o cercar fórmules per compensar els comerciants afectats per una obra pública de llarga durada. A més, CiU vol facilitar la integració a les xarxes d'Internet i a les noves tecnologies als comerços, desenvolupar campanyes d'arranjament de comerços establint incentius per a la seva renovació o canvi d'orientació, o impulsar un model d'horari comercial consensuat "que sigui referent a tot Catalunya".

Temas

  • Municipals 2015

Comentarios

Lea También