Cinc detinguts a Tarragona per tràfic de drogues

El Mossos d'Esquadra comissen 51 grams d'heroïna en una operació al barri de Camp Clar

19 mayo 2017 23:09 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones, tres dones i dos homes, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Tots cinc són de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona. Tenen edats compreses entre els 20 i els 50 anys. Arran d'una investigació policial que va començar el mes de gener, agents de la unitat d'investigació de Tarragona van entrar el passat 26 de març en dos domicilis del carrer Brugent del barri tarragoní de Camp Clar. Després e l'escorcoll es van dur a terme les detencions i es van comissar 51 grams d'heroïna, material per manipular i distribuir la droga i també electrodomèstics i joies. La policia investiga ara la procedència d'aquest objectes intervinguts.

En la operació van intervenir agents de la unitat d'investigació de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Tarragona, efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USC), de l'àrea regional de Recursos Operatius (ARRO) i la Unitat Canina (UCAN). La policia va encetar aquesta investigació en tenir coneixement de dos domicilis del barri de Camp Clar de Tarragona on possiblement s'estava distribuint substàncies estupefaents. La matinada del 26 de març es van dur a terme dues entrades i perquisicions als habitatges investigats.

Els 51 grams d'heroïna comissats els havia llençat una de les detingudes per la finestra quan va entrar la policia. També es va requisar una balança de precisió, diners en efectiu fraccionats, material per manipular i distribuir les substàncies estupefaents, llibretes amb anotacions de compradors i preus de venda al públic de la droga, i diversos electrodomèstics i joies.

Els Mossos d'Esquadra calculen que la droga intervinguda, venuda al detall, tindria un valor d'uns 7.000 euros aproximadament. La investigació continua oberta per tal d'esbrinar la procedència dels objectes intervinguts. El detinguts tenen nombrosos antecedents policials per salut pública. Després de passar a disposició judicial, el Jutjat d'Instrucció número 3 de Tarragona va decretar llibertat amb càrrecs per a tots cinc.

Comentarios
Multimedia Diari