Cinc detinguts de moment per tràfic de cocaïna a Valls, Reus i Cambrils

L'operació Tormex, que ha comportat el tancament de carrers i el desplegament de grups d'intervenció, ha aixecat molta expectació entre els veïns

19 mayo 2017 20:14 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Guàrdia Civil ha detingut de moment cinc persones per tràfic de cocaïna que ja són a comissaria, però no es descarten més arrestos ja que l'operació, entre els municipis tarragonins de Valls, Reus i Cambrils, està encara oberta, segons fonts pròximes al cas.

Es tracta de la continuació d'una altra operació de la Guàrdia Civil desenvolupada al desembre, en la qual va desarticular una banda molt activa de tràfic de cocaïna entre Salou i Cambrils (Baix Camp) que es va tancar amb quatre detinguts i set quilos de droga intervinguts.

Avui s'han desplegat uns vuitanta d'agents entre Valls, Reus i Cambrils per sorprendre i detenir els presumptes proveïdors de cocaïna de la banda arrestada al desembre i s'han escorcollat set immobles diferents.

L'operació ha començat a les cinc d'aquesta matinada i es concentra sobretot a Valls, als carrers Indústria, Cort, Anselm Clavé i a la carretera de Montblanc.

En aquest municipi, s'han efectuat set registres i s'ha detingut tres homes, un de nacionalitat espanyola i la resta, marroquins.

També han detingut un home a Reus, al seu domicili a la Riera de Miró, i un cinquè individu a casa seva, al carrer Gabriel Ferrater de Cambrils.

L'operació, que ha comportat el tancament de carrers i el desplegament de grups d'intervenció, ha aixecat molta expectació entre els veïns i continua oberta, per això no es descarten més detencions. 

Comentarios
Multimedia Diari