Ciència-ficció i fantasia en viu de la mà de Star Wars

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà la convenció ‘Starraco Wars Unlimited’ els dies 8 i 9 de febrer de 2020

04 diciembre 2019 22:30 | Actualizado a 05 diciembre 2019 14:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els seguidors de Star Wars tenen, el pròxim mes de febrer de 2020, una cita amb Starraco Wars Unlimited. Els dies 8 i 9, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà la convenció dedicada a la ciència ficció i la fantasia, la tercera edició ampliada i millorada de la jornada Starraco Wars.

L’esdeveniment, que va néixer de la passió per La Guerra de les Galàxies i tot l’univers creat per George Lucas, obrirà portes a nous universos oferint espais dedicats a Regreso al Futuro, V, Cazafantasmas, StarTrek, Alien, Stargate i Masters del Universo, sense oblidar l’essència de Star Wars.

Des de l’organització (Tangerin Works, Palau Firal i de Congressos de Tarragona i l’associació R2-T4) destaquen que «ampliem temàtiques i espais. La convenció omplirà de continguts prop de 13.000 metres quadrats repartits entre les quatre plantes del Palau de Congressos i, com a novetat, també el pavelló del recinte firal. La convenció obrirà les portes de 10 a 20 hores de forma ininterrompuda».

L’objectiu dels organitzadors és posicionar a la ciutat de Tarragona al mapa de l’univers Star Wars del país. Una cita obligada pels amants de la ciència ficció i la fantasia. Així mateix, Starraco Wars Unlimited manté el rerefons solidari de l’esdeveniment, amb espais per associacions i organitzacions sense ànim de lucre. En les dues darreres edicions (2017 i 2018) l’assistència de públic va superar les 10.000 persones.

Continguts i activitats

La convenció tindrà com a protagonistes activitats per a totes les edats, com per exemple photocalls interactius amb personatges i escenaris de les diferents sagues, exposicions de props, objectes de col·leccionisme, vestuari i artistes gràfics, jocs de taula i estratègia per adults i infantils, entre altres.

Les entrades anticipades es posaran a la venda pròximament a través de la plataforma Atrapalo.com. El preu de l’entrada d’un dia és de 8 euros els adults i 5 euros l’infantil (de 8 a 16 anys), mentre que el passi de dos dies tindrà un cost de 14 euros els adults i 8 euros l’infantil. D’altra banda, l’entrada serà gratuïta per als menors de 8 anys i per les sòcies i socis del Club Tarraconins. 

Comentarios
Multimedia Diari