Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comença el primer cap de setmana de Festa Major a Valls

El sorteig casteller de Sant Joan també inclourà el de la cloenda del Festival Smithsonian de Washington

Diari de Tarragona

Whatsapp
La proclamació de l'Ambaixador dels Xiquets de Valls l'any passat. FOTO: cedida

La proclamació de l'Ambaixador dels Xiquets de Valls l'any passat. FOTO: cedida

Avui comença la festa major de Sant Joan de Valls.  És gratuïta, participativa i popular en què prenen part 65 entitats i agents culturals organitzadors d’activitats, 7 comissions de treball i 20 grups de patrimoni immaterial, i que es perllongarà fins al 25 de juny. El primer cap de setmana tindrà com a principals protagonistes la proclamació de l’Ambaixadora dels Xiquets de Valls 2018, la Nit de l’esport, el Liceu a la fresca al claustre del Carme, les mostres de gegants, corals i cultures, i els assaigs castellers oberts a la ciutadania.

 
Avui a les sis de la tarda s’inicia l’horari especial de taquilles que romandran obertes cada tarda al Teatre Principal per als tres únics espectacles amb entrada, els del Mag Lari, les àries i duos dels Amics de la Música i el musical familiar dedicat a Robin Hood, així com per a les taules de la revetlla. L’Ambaixadora dels Xiquets de Valls 2018 serà Cossetània Edicions, amb seu a Valls creada el 1996, que compta des del 1997 amb l’única col·lecció monogràfica dedica al món casteller, “L’aixecador”. 


Actualment desenvolupa el projecte de l’Enciclopèdia Castellera. Serà proclamada demà a les 7 de la tarda a la plaça del Blat, on oficiarà el sorteig casteller de la Diada de Sant Joan, que també decidirà l’ordre d’actuació en la cloenda de la participació catalana al Festival Smithsonian a Washington. Demà a les deu de la nit arribarà l’òpera dins la iniciativa «Liceu a la fresca» amb el títol de Manon Lescaut, al convent del Carme.

Temas

  • valls
  • sant joan

Comentarios

Lea También