Comença l’Acampada Jove a Montblanc

El festival acollirà les actuacions de La Pegatina, Els Amics de les Arts, Zoo, Aspencat o Itaca Band, entre altres

14 julio 2017 09:46 | Actualizado a 14 julio 2017 10:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Acampada Jove ha obert a les 11 h d’aquest dijous les portes de la que serà la 22a edició. El festival, que compta amb 45.000 metres quadrats d’espai d’Acampada, acollirà les actuacions de La Pegatina, Els Amics de les Arts, Zoo, Aspencat o Itaca Band, entre altres.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha afirmat que enguany esperem «molta festa, molta reivindicació, molta lluita i molta força pel Sí» en referència al referèndum que se celebrarà l’1 d’octubre. Morales ha destacat la principal característica de l’Acampada, el voluntariat

«Aquest és un projecte col·lectiu que seria impossible sense el mig miler de voluntaris que hi ha darrere» i ha volgut posar en relleu la bona relació entre la vila d’acollida i el festival: «Montblanc i el festival ja són dos conceptes gairebé indestriables». 

L’Acampada Jove, el festival politicomusical organitzat per les JERC i l’Associació Cultural l’Acampada Jove, s’allargarà fins diumenge a les 12 del migdia, i es preveu que sigui un èxit, i passin joves d’arreu.

Comentarios
Multimedia Diari