Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comença la Festa Major de Sant Joan de Valls

Durant aquest cap de setmana, 16 i 17 de juny hi hauran actes previs a la Festa Major

Alba Tudó

Whatsapp
Festa Major de la ciutat, l'any 2016

Festa Major de la ciutat, l'any 2016

Aquest cap de setmana 17 i 18 de juny hi hauran els primers actes festius. Dissabte hi haurà l’estrena de la recuperació del Ball dels Cercolets, que no s’ha representat des de les Festes Decennals de 1881. Els Cercolets de Vilafranca són els padrins del ball.Pel què fa el dissabte dia 17, hi ha la 19ª Trobada de Gegants, la Mostra de Balls de Bastons de diferents municipis, i la commemoració del 25è aniversari del Ball de Bastons de Valls. El diumenge, la festa està plena també d’activitats, entre ells la proclamació de la Fundació Pau Casals com ambaixador dels Xiquets de Valls, un acte que presidirà la vídua de l’insigne compositor i intèrpret.

El programa del Sant Joan 2017, que començarà oficialment la tarda del 20 de juny amb la ritual sortida de l’àliga al balcó, proposa continguts ben amplis de mires per a tots els gustos, edats i franges horàries. Concerts, revetlles, actes per als infants, arts visuals, grafits al carrer, sortides del seguici cerimonial, castells. El dilluns 26 de juny clourà la celebració amb focs artificials en format piromusical.

Podeu consultar el programa complet: https://issuu.com/promociocultural/docs/programa_santjoanvalls_2017

Temas

Comentarios

Lea También