Comença la construcció del carril per a bicicletes i vianants fins a Poblet

El recorregut consta de dos quilòmetres

19 mayo 2017 23:05 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A mitjan setmana passada es van iniciar les obres de construcció del carril bici, de dos metres d’amplada, entre l’Espluga de Francolí i el monestir de Poblet, paral·lel a la careetera T-700. L’actuació és fruit d’una actuació entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de l’Espluga, d’acord també amb l’Ajuntament de Vimbodi i Poblet.

Les obres permetran construir tot el recorregut de dos quilòmetres, amb una plataforma de dos metres d’amplada en un dels trams més freqüentats pels espluguins, que podran arribar a Poblet sense el perill que presenta actualment la carretera.

De moment, les obres ja han començat a delimitar el recorregut, aprofitant els vorals de la carretera, com ja és visible entre l’Espluga i Sant Bernat, i també al tram més proper al monestir. En alguns punts s’habilitaran noves plataformes de formigó per fer-hi passar el traçat.

Les obres inclouran la instal·lació de bancs i també de les conduccions per a la xarxa elèctrica, per si en el futur es vol il·luminar. Per fer aquesta actuació no s’hauran de fer expropiacions.–

Comentarios
Multimedia Diari