Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comença la construcció del carril per a bicicletes i vianants fins a Poblet

El recorregut consta de dos quilòmetres

Joan Boronat

Whatsapp

A mitjan setmana passada es van iniciar les obres de construcció del carril bici, de dos metres d’amplada, entre l’Espluga de Francolí i el monestir de Poblet, paral·lel a la careetera T-700. L’actuació és fruit d’una actuació entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de l’Espluga, d’acord també amb l’Ajuntament de Vimbodi i Poblet.

Les obres permetran construir tot el recorregut de dos quilòmetres, amb una plataforma de dos metres d’amplada en un dels trams més freqüentats pels espluguins, que podran arribar a Poblet sense el perill que presenta actualment la carretera.

De moment, les obres ja han començat a delimitar el recorregut, aprofitant els vorals de la carretera, com ja és visible entre l’Espluga i Sant Bernat, i també al tram més proper al monestir. En alguns punts s’habilitaran noves plataformes de formigó per fer-hi passar el traçat.

Les obres inclouran la instal·lació de bancs i també de les conduccions per a la xarxa elèctrica, per si en el futur es vol il·luminar. Per fer aquesta actuació no s’hauran de fer expropiacions.–

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También