Comença la nova temporada de tardor dels Teatres de Valls

La primera funció de la temporada és l’espectacle infantil ‘Hansel i Gretel’ que tindrà lloc dissabte a la tarda

05 octubre 2017 17:27 | Actualizado a 05 octubre 2017 17:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La temporada de tardor dels Teatres de Valls dóna aquest cap de setmana el tret de sortida amb dos espectacles, un destinat al públic familiar que tindrà lloc dissabte a la tarda (18h) al Teatre Principal: ‘Hansel i Gretel. El musical’ i una comèdia de gran èxit de públic i de crítica: ‘Art’ de Yasmina Reza, amb tres dels grans actors catalans, Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, que seran al Centre Cultural diumenge a les 18h.‘Hansel i Gretel. El musical’ és una proposta de la Roda Produccions destinada al públic familiar.

La funció situa els protagonistes perduts enmig d’un bosc fosc i tenebrós. Els petits Hansel i Gretel s’endinsen en un fascinant i perillós viatge per trobar el camí que els guiï cap a casa. Un cop immersos en aquesta aventura, una llum els conduirà fins a una caseta màgica feta de llaminadures i xocolata, però hi habita una bruixa dolenta que els fa la vida impossible.

El musical, dirigit per Dani Cherta, a partir de la lletra i la música de Keco Pujol compta amb cinc intèrprets damunt l’escenari: Magda Puig, Ivan Padilla, Anna Ventura, Roser Colillas i Jordi González. Aquest muntatge forma part de l’abonament familiar dels Teatres de Valls, amb tres propostes, que es podrà adquirir fins al mateix dia de la funció a les taquilles del Teatre Principal.Diumenge a la tarda, el Centre Cultural també acollirà la primera funció de la temporada d’abonament teatral amb ‘Art’ de Yasmina Reza, una producció de Focus dirigida per Miquel Gorriz, amb traducció de Jordi Galceran i la interpretació de tres dels actors catalans amb més renom en els últims anys: Francesc Orella, Pere Arquillué i Lluís Vilanova.

Des de l’estrena d’’Art’ el 1994, aquesta comèdia intel·ligent sobre l’amistat s’ha convertit en un fenomen internacional de públic i crítica i ja ha estat traduïda a més de 30 idiomes.També és un immillorable vehicle de lluïment per a un trio de grans actors en aquesta nova producció. Un quadre en blanc posa a prova una llarga relació entre tres homes que semblava impossible de trencar.

El punt de partida per a una obra enginyosa i divertida que en català es va estrenar al prestigiós Festival Temporada Alta i que ha fet temporada amb un notable èxit al Teatre Goya de Barcelona. Aquest muntatge forma part de l’abonament teatral de Valls per a aquesta tardor, amb tres propostes, que es podrà adquirir fins al dia previ de la funció.Les entrades soltes també es poden comprar 

Comentarios
Multimedia Diari