Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Gastronomia

Comença la sisena edició de Feel Vermut a Campclar

Es serviran 300 litres de Vermut Miró en 3000 degustacions al preu de 2 euros

Diari de Tarragona

Whatsapp
Edició passada de la Feel Vermut. Foto: Cedida

Edició passada de la Feel Vermut. Foto: Cedida

La primera de les festes de la sisena edició del Feel Vermut tindrà lloc demà dissabte, 5 de maig, a la Rambla de Ponent del barri de Campclar.

Allà es serviran 300 litres de Vermut Miró en 3.000 degustacions al preu de dos euros. Per completar-lo, es repartiran 1.000 bosses de patates xips Frit Ravich i marxandatge dels patrocinadors.

Els diners que es recullin formaran part d’una donació a la Fundació Niemann-Pick. Després de Campclar, Feel Vermut es traslladarà a la zona del Mercat Central del Tarragona (Plaça Corsini), en data per determinar, al barri del Serrallo el 30 de juny per Sant Pere, i a una àrea de platja, previsiblement La Mòra, en juliol.

Com novetat, en col·laboració amb el grup Cappuccino, es realitzarà una promoció a la primavera amb un touroperador de Brasil per tal de fer arribar aquesta tradició tan mediterrània al públic brasileny i es convidarà a un grup de turistes a fer un vermut amb l’explicació del sentit d'aquest acte social tan arrelat.

A més a més, Feel Vermut està ultimant el disseny d'una activitat dirigida al mercat emergent dels creueristes. D'altra banda, es treballa en la creació d'una ruta permanent 'Feel Vermut' -amb una vintena de locals- creada especialment com a actiu gastronòmic-turístic.

De cara a aquest 2018 s'han dissenyat dos esdeveniments Feel  Vermut més gran del món per entre 1.000 i 2.000 persones (Campclar y Plaça Corsini), amb el ja famós got de 2,50 metres d’alçada i 1,25 d’ample, i dos esdeveniments Feel Vermut populars per unes 500 persones.

Com sempre, Feel Vermut organitza la festa més solidaria. En les cinc edicions celebrades fins a la data, Feel Vermut ha lliurat prop de 22.000 euros a entitats benèfiques. Cada un dels esdeveniments previstos es realitza en benefici d'una ONG diferent, en aquesta ocasió a favor de la Fundació Niemann-Pick per la investigació d’aquesta malaltia rara.

Una altra de les escollides és Tàrraco Salut, entitat sense ànim de lucre creada per donar millor qualitat socio-afectiva als malalts i a la seva família amb acompanyament a l'hospital i als centres sociosanitaris.

Feel Vermut és una marca que es crea l'any 2012 per potenciar el fet social de “fer el vermut”, una tradició popular arrelada a la nostra ciutat. S’han fet, doncs, durant cinc anys de forma ininterrompuda esdeveniments multitudinaris i de petit format amb la complicitat dels bars i de la Administració de la ciutat de Tarragona i els barris.

Temas

Comentarios

Lea También