Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comença l'enderrocament de la pista d'atletisme de Campclar per adaptar-la a Tarragona 2017

Els treballs iniciats avui suposen renovar la Pista d'atletisme trenta anys després de la seva inauguració al barri de Campclar

EFE

Whatsapp
Obres de demolició a Campclar. Foto: Lluís Milián

Obres de demolició a Campclar. Foto: Lluís Milián

Els treballs de demolició de la pista d'atletisme de Tarragona per adaptar-la als Jocs Mediterranis 2017 han començat avui, informa el consistori.

En una visita d'obres, l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, ha reiterat la seva plena confiança a reunir els diners necessaris per als Jocs que se celebraran del 30 de juny al 9 de juliol del 2017.

Malgrat que es manté la incertesa política, l'alcalde assegura que té el compromís de les principals forces polítiques espanyoles per cobrir els 9 milions d'euros que falten del pressupost operatiu dels Jocs.

Els treballs iniciats avui suposen renovar la Pista d'atletisme trenta anys després de la seva inauguració al barri de Campclar i en el que serà el futur Anell Olímpic, la zona que concentrarà diverses instal·lacions dels jocs.

Ballesteros s'ha congratulat per aquesta renovació i ha assenyalat que "les obres de les instal·lacions estan dins del calendari. La coordinació entre les diferents empreses implicades és total".

L'alcalde també ha convidat els diferents grups municipals a unir esforços i convertir el projecte dels Jocs en un punt de trobada que sumi per Tarragona, ja que ICV, la CUP i ERC han mostrat el seu rebuig a la celebració esportiva.

Està previst que la nova pista d'atletisme tingui una capacitat de 5.000 espectadors durant els Jocs.

El projecte de reforma preveu fer de nou l'edifici de vestidors i magatzem, millorar la il·luminació de l'estadi i construir una pista coberta d'entrenament de 80 metres.

El termini d'obres previst és de nou mesos i té un pressupost de 3,3 milions d'euros, finançat pel Consell Superior d'Esports (CSD), la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Tarragona

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También