Comença la preinscripció a les Llars d’Infants de TGN

Les famílies han de presentar una sol·licitud ‘online’ especificant l’ordre de preferència dels centres. El termini acaba el dia 21 de maig

10 mayo 2021 18:20 | Actualizado a 11 mayo 2021 09:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ahir es va iniciar el termini de preinscripció a les llars d’infants municipals que finalitzarà el dia 21. L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) ha volgut reduir al màxim els tràmits presencials i substituir-los per actuacions telemàtiques. Per això, cal que les famílies presentin una única sol·licitud online especificant per ordre de preferència la llar o les llars d’infants a les quals es vol optar. L’hauran d’enviar, juntament amb la documentació acreditativa, a l’adreça electrònica de la llar d’infants triada com a primera opció.

Tanmateix, els usuaris que ho necessitin, podran fer la preinscripció presencialment a la llar d’infants demanant abans per telèfon una cita prèvia obligatòria i un cop assignada la data i hora, hauran de dur la sol·licitud juntament amb tota la documentació acreditativa. També poden fer el tràmit a través de l’OME a l’IMET –ubicat al carrer Ramon Cajal, 70–.

No està permesa la visita a les llars d’infants, tal com es feia abans, però es pot fer una visita virtual a través dels seus blogs i xarxes socials. Aquesta és una de les conseqüències de la pandèmia.

Les llars d’infants inclouen el primer cicle de l’Educació Infantil, tres cursos, i acullen alumnes des de les 16 setmanes fins als 2 anys. Les llars municipals de Tarragona són l’Arrabassada, Bonavista, Cèsar August, El Ninot, El Serrallo, La Taronja, El Miracle, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador.

Comentarios
Multimedia Diari