Comencen a marxar els participants de la festa ‘rave’ il·legal de Querol

El consistori denuncia que aquesta matinada ha estat més sorollosa i multitudinària que la de dissabte

 

25 junio 2017 15:48 | Actualizado a 26 junio 2017 15:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els participants de la festa ‘rave’ il·legal de Querol, a l’Alt Camp, comencen a marxar aquest diumenge després de dues nits. Segons l’alcalde del municipi, Jordi Pijoan, aquesta matinada s’ha sentit més soroll de música en una nit que hauria ajuntat encara més vehicles, fins a 300. Amb tot, l’Ajuntament creu que encara hi haurà uns quants participants que es quedaran fins dilluns. Pijoan ha explicat que, aquells que marxen, ho fan per camins secundaris per evitar els controls dels Mossos d’Esquadra, que miren d’identificar els organitzadors de la festa en camins principals.

Pijoan apunta que els Mossos han muntat controls en dos punts diferents per intentar identificar-los a mesura que surten del camp on s'ha celebrat la festa, però que, en veure la presència policial, giren cua. "Donen mitja volta, busquen altres sortides i van sortint", ha explicat. Aquesta matinada de diumenge s'haurien aplegat almenys 300 cotxes, amb uns 3-4 ocupants a cada vehicle, segons l'alcalde, vinguts d'Andorra, el País Valencià i d'arreu de Catalunya. La intenció dels agents és poder identificar als promotors de la festa, segons l'alcalde.

Aquest objectiu no el van poder complir l'últim cop que es va celebrar una festa 'rave' il·legal, també a Querol, a l'octubre. En canvi, segons ha recordat Pijoan, sí que van poder identificar els organitzadors d'un esdeveniment semblant que es va celebrar a una antiga pedrera de Mont-ral (Alt Camp) el Cap d'Any del 2016, on els van comissar material acústic de forma preventiva i se'ls va multar.

Comentarios
Multimedia Diari