Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comencen les obres d’asfaltatge de l’aparcament del Fornàs a Valls

Amb una inversió de 49.000 euros

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les obres. FOTO: Ajuntament de Valls

Les obres. FOTO: Ajuntament de Valls

Aquest dilluns van iniciar-se les obres d’adequació i asfaltatge de l’aparcament gratuït de superfície del barri del Fornàs, amb una inversió de 49.000 euros.

Les obres, que impulsa la regidoria de Mobilitat i que s’espera que estiguin enllestides durant la primera setmana de febrer, comportaran l’adequació completa d’aquest solar, actualment de terra.

Aquest aparcament de superfície gratuït, un cop s’hagin senyalitzat les places, tindrà capacitat per a més d’un centenar de vehicles, en concret, 103 cotxes i 18 motos, a més de la reserva de 4 places per a vehicles adaptats.

En aquest sentit, s’asfaltarà la totalitat de l’aparcament que ocupa una superfície de gairebé 3.200 metres quadrats i que dóna servei a tot el barri i a la zona propera del Centre Esportiu Municipal El Fornàs. Les obres també inclouen ara tota la preinstal·lació de reforç de l’enllumenat i la senyalització.

Temas

Comentarios

Lea También