Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comencen les obres de millora de dos trams de la C-246 i T-200 a Valls

Els treballs reforçaran el ferm i integraran les vies a la trama urbana, amb un pressupost de 469.000 euros

ACN

Whatsapp
Una imatge de les obres, a Valls. Foto: Departament Territori

Una imatge de les obres, a Valls. Foto: Departament Territori

El Departament de Territori i Sostenibilitat ja ha iniciat les obres de millora de dos trams de la C-246 (antiga carretera de Barcelona) i de la T-200 (antiga carretera del Pla) al seu pas per Valls, amb els primers treballs d'implantació i senyalització. Aquesta obra té un pressupost de 469.000 euros i un termini d'execució de quatre mesos. El tram de la C-246 on s'actuarà té una longitud de 500 metres i discorre entre la rotonda de l'N-240 i el Pius Hospital de Valls, al sud del nucli urbà. Quant a la T-200, correspon a un tram d'uns 600 metres des de la cruïlla amb el carrer Francesc Roca Sans fins a la cruïlla amb el carrer Tres de Nou. La T-200 comunica el centre amb diversos barris.

Les obres tenen com a objectiu principal adequar les travesseres al seu canvi de funcionalitat i integrar-les a la trama urbana. En aquest sentit, a la T-200 s'inclouen actuacions com la millora del ferm o de l'enllumenat, l'adequació de la senyalització o la disposició d'elements d'enjardinament i mobiliari urbà. A la C-260 es milloraran les característiques superficials del ferm i es reposarà la senyalització horitzontal.

L'execució de les obres podrà comportar afectacions al trànsit, amb talls puntuals de carril, en funció de les necessitats, i pas alternatiu de vehicles, regulat per senyalistes, pel carril que quedi lliure. Aquesta actuació de millora s'emmarca en el conveni de traspàs d'aquestes travesseres de la Generalitat a l'Ajuntament de Valls, atès que aquestes vies han perdut la seva condició de carretera i formen part de la xarxa viària municipal, amb un trànsit sobretot de caràcter local.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También