Comencen les obres de renovació del paviment de la piscina de Valls

S’instal·laran 800 m2 de paviment antilliscant i preveu millores en portes, vidres i senyalització de la instal·lació
 

29 julio 2018 16:55 | Actualizado a 02 agosto 2018 12:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les obres de renovació integral del paviment de les instal·lacions de la piscina coberta del Centre Esportiu Municipal del Fornàs de Valls s’iniciaran el dilluns 6 d’agost, uns treballs que, amb una inversió de 72.858 euros, IVA inclòs, s’espera enllestir completament als voltants del 10 de setembre, quan la instal·lació tornarà a obrir portes al públic.

Així, els treballs es concentraran durant el mes d’agost i la primera setmana de setembre, època de l’any en què la piscina sempre tanca dues setmanes i quan hi ha menys usuaris que la utilitzen.

Aquesta inversió comportarà la substitució de tot el paviment antilliscant i també la renovació de portes, finestres i senyalització. El nou paviment antilliscant continu i multicapa s’instal·larà al voltant de les dues piscines, així com en els accessos, túnel de dutxes i altres dependències.

Es tracta d’uns 800 m2 de nou paviment i l’actuació més important es concentra al voltant de les piscines gran i petita. En aquestes dues àrees més humides i on cal una major adherència per evitar relliscades, es col·locaran 500 m2 de paviment de major rugositat.

En canvi, als accessos, tant als passadissos com al túnel de dutxes, també s’instal·larà paviment antilliscant, en aquest cas adaptat com a zones que els usuaris utilitzen amb calçat de piscina.

També s’ha previst renovar el paviment d’altres espais com els lavabos i el despatx del socorrista. El projecte contempla altres actuacions de millora per modernitzar aquesta instal·lació. En aquest sentit, s’ha previst la renovació de la senyalització orientativa de l’equipament, així com la substitució de tancaments, finestres i portes.

Ampliació d’horaris

L’inici de les obres s’ha fet coincidir amb l’agost per minimitzar les molèsties als usuaris, ja que és el període de l’any amb menys usuaris i, a la vegada, un mes en què la instal·lació sempre tanca al públic durant dues setmanes. 

A més, per donar alternatives als usuaris de la piscina coberta, s’ampliarà l’horari de la piscina d’estiu al mateix Centre Esportiu Municipal El Fornàs que, entre el 20 d’agost i el 9 de setembre, obrirà set hores i mitja més al dia, en concret de manera ininterrompuda entre les 6.30 i les 22 hores als usuaris habituals de la piscina coberta. 

A més, durant la resta d’hores, es mantindran dos carrils exclusius a la piscina d’estiu per practicar natació.

Comentarios
Multimedia Diari