Más de Tarragona

Comencen les votacions per decidir qui es tirarà a la piscina

 Avui, a partir de dos quarts de vuit, a la web del ‘diari’

Carla Pomerol

Whatsapp
Enguany, l’acte se celebrarà al voltant del MercatCentral, el dimecres 16 d’agost a partir de les dotze del migdia.

Enguany, l’acte se celebrarà al voltant del MercatCentral, el dimecres 16 d’agost a partir de les dotze del migdia.

Ha arribat el dia. Avui, a partir de dos quarts de vuit de la tarda, comencen les votacions per escollir qui seran els cinc candidats que es tiraran a la WaterMelon Pool el pròxim dimecres 16 d’agost, en el marc de les festes de Sant Magí. Per votar, s’haurà d’accedir a la web diaridetarragona.com o a watermelonpool.cat. Les votacions s’allargaran fins al pròxim dilluns dia 14 d’agost, a les nou del vespre. La dinàmica és senzilla: cada usuari podrà votar una sola vegada al dia des d'un mateix dispositiu.

Dels trenta candidats participants en la WaterMelonPool 2017, només cinc es tiraran a la piscina. Aquesta és una de les principals novetats d’enguany. Després de la presentació dels candidats, ja sigui a través de les entrevistes del Diari de Tarragona o dels vídeos emesos per TAC12, els tarragonins ja coneixen més als participants i, per tant, ja estan capacitats per poder votar al millor candidat. 

Abans, però, avui, a partir de dos quarts de vuit de la tarda, el Mercat Central acollirà l’acte central de fi de campanya dels candidats. Un acte simbòlic que donarà el tret de sortida a les votacions. Tots els candidats assistiran a la cita. Aquí començarà ja la festa.

El dilluns 14 d’agost, a les nou del vespre, es tancaran les votacions i la sort ja dirà. No serà fins al dimarts 15 al matí, quan els tarragonins descobriran quins han estat els cinc candidats més votats per tirar-se a la piscina. Dimecres, 16 d’agost, a partir de les dotze del migdia, començarà la cinquena edició de la WaterMelon Pool #onesviutot. L’escenari escollit pels organitzadors ha estat l’entorn del Mercar Central, un espai que necessita un revulsiu per tornar a ser el centre neuràlgic de la ciutat. 

Serà llavors quan començaran les nou hores d’entreteniment aquàtic. Qui vulgui tirar-se a la piscina, haurà de portar el banyador i, sobretot, ganes de passar-ho bé. A més, durant la jornada, els cinc candidats més votats es tiraran davant de la mirada atenta dels tarragonins. El protagonista més votat online rebrà els diners obtinguts de la venda dels tiquets de la Sindriada i de les partides de la WaterMelon Pool, per destinar-los a l’entitat benèfica escollida. Comença!

Temas

Comentarios

Lea También